Njut av Tapas mitt i Stockholm

Billig Tapas i Stockholm

Klockan är tolv i Stockholm: det är dags för lunch, och du gillar ju Tapas. Du vill gärna pröva ett nytt ställe idag – Stockholm City erbjuder ju så många olika Tapasrestauranger med så mycket variation att det nästan känns syndigt att bara besöka samma ställe dag efter dag. Men vart ska färden styra idag? Du kan få nya idéer bara genom att googla “tapas stockholm” – andra vänliga matnördar har gjort dussintals listor av Stockholms bästa tapasrestauranger för dig att välja bland. Du kan till och med förvandla lunchtimmen till en äkta City-tour där du blir turist i din egen stad, och prövar ett nytt lunchställe varje dag.

Världens smaker inom ditt räckhåll

Den tid då man fick resa utomlands om man ville smaka annan mat än bara svensk husmanskost är tack och lov förbi. Det är nästan så att den förr så allestädes närvarande svenska husmanskosten inte går att hitta i havet av internationella influenser. I den mångkulturella miljö som Stockholm blivit finns nu alla kulturer representerade – inklusive spanska tapas. Men visste du att ordet “tapas” inte syftar på rätterna, utan serveringsstilen? Detta har öppnat en hel ny värld av möjligheter, som uppmärksammats och tagits vara på av ett litet Tapas ställe i Stockholm, på Västra Järnvägsgatan.

Svensk Tapas restaurang i Stockholm

HaQ i Stockholm heter tapasrestaurangen som blandat alla koncept som gick att blanda och åstadkommit ett lyckat och unikt resultat. Från Spanien har de lånat serveringsstilen Tapas, och från sina egna svenska rötter har de hämtat en värld av rätter. Du som jobbar i Stockholm kan ta dig hit en helt vanlig arbetsdag och njuta av mindre tapas rätter bestående av ärlig svensk husmanskost. Du behöver inte nöja dig med en palt eller ett lass potatismos, utan du kan njuta av alla möjliga smaker i en enda härlig lunchtimme. Och inte nog med det – HaQ är den enda restaurangen i Stockholm där du kan kombinera svenska tapas måltider med ett yogapass. Tala om en uppfriskande lunchtimme! Du kommer att vilja komma tillbaka, ensam eller med alla dina vänner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *