Restaurang Lidingö

Välkommna till oss på Restaurang Lidingö!

Vi vill att du kommer för maten och stannar för servicen!

Tillsammans med vårt fantastiska kockteam och vår servispersonal vill vi ge dig och ditt sällskap en kulinarisk och magisk upplevelse från det svenska och libanesiska köket.
Vi rör om lika mycket i våra grytor som vi gör i menyn, detta för att upprätthålla den klass vi tycker att du är värd. 

Välkomna till Restaurang Lidingö! Mer om oss

Färska råvaror på vår restaurang Lidingö

från ön och staden

Som en restaurang på Lidingö strävar de alltid efter att leverera och presentera så mycket närodlat vi kan, detta för att gynna dina smaklökar lika mycket som den lokala producenten.
Pastan vi serverar knådas för hand dagligen, likväl ser vi till att vi köper in de finaste och bästa primörerna för dagen.

 Med ett gott samarbete bland våra grannar på Lidingö vill vi kunna erbjuda något som alltid är värt den tiden ni spenderar hos oss.
Så när du doppar det där goda levainbrödet från Lidingö Bröd & Pâtisserie i olivolja och strör på saltet så vet du att det är för allas bästa! Kontakta oss

Variation

från ön och världen

Vi vill att ditt besök på Restaurang Lidingö alltid ska vara spännande och varierande. När vi köper in våra ostar från Elviks Gård ser vi alltid till att de håller högsta klass för din bästa upplevelse.

Med en fin bakgrund från det libanesiska köket erbjuder vår meny er också en resa till Mellanösterns fantastiska kokkonst. Här ser vi till att alltid laga vår mat med känsla och finess, något vi tror bryter av magnifikt mot den svenska kosten.Se vår meny

Magisk personal

från ön till världen

Vårt kock- och servisteam består till största del av lokala förmågor som älskar att arbeta med mat och servis i alla dess former. Vi samarbetar med Lidingös restaurangutbildning och ser självklart att fler från ön vill arbete med oss i vårt team.

Den fina libanesiska touchen i vårt kök kommer från stor erfarenhet i mellanöstern och gör sig precis lika bra på en restaurang på Lidingö som på ett café i Beirut.
Ta gärna en liten meze-tallrik från menyn och segla bort mot himlen på en magisk matta! Om oss

Kärlek

98% rekommenderar oss

Det är väldigt viktigt för oss att du som gäst lämnar vår restaurang på Lidingö mätt och framför allt väldigt belåten. Vi jobbar ständigt med att förbättra oss och ser väldigt gärna att du som gäst lämnar oss med mungiporna uppåt.

“En restaurang på Lidingö kräver att vi hela tiden är på tårna och tar rätt beslut i vår inredning, meny och upplevelse för kunden. Betyget att 98% av våra kunder rekommenderar oss säger att vi är på rätt spår.”

-Restaurangchef & Konferensansvarig

Stanna längre

ni kommer att gilla det!

Ni vet väl också att vi har ett liten om än supermysigt hotell med 13 rum för övernattning?
Här får ni dra er hur länge ni vill i era sängar från Dux för att på morgonen njuta av vår fantastiska frukostbuffé. 

Vår konferensdel passar sig också utmärkt för ert företags kickoff där ni kan avsluta evenemanget med en ölprovning i våra lokaler tillsammans med Lidingö Bryggeri.

Mot den sena kvällen kan ni antingen njuta av när solens strålar slår ner mot vattnet på vår terrass eller låna en av våra båtar för lite kvällsrodd i viken.

Restaurang
Lidingö
Kom för maten –
Stanna för servicen! Kontakt