Skillnad mellan botox & fillers Stockholm

fillers stockholm

Om du står inför en inbokad tid på en skönhetsklinik utan den blekaste aning om du ska välja botoxbehandling eller fillers, kommer den här guiden hjälpa dig på rätt väg. Den största skillnaden mellan de olika behandlingarna i Stockholm är att botoxbehandlingen enbart är ett muskelavslappnande medel samtidigt som fillers ökar massan på sin kropp i specifika områden. De i Stockholm som investerar i sig själva genom fillers gör det ofta på antingen rumpan eller i ansiktet. I ansiktet är det ofta vanligt at kunden har tänkt att fillers ska appliceras antingen på läpparna eller runt kindbenet. Det är även vanligt att det appliceras över oh mellan ögonen.

Priset för fillers i Stockholm

Till skillnad från den ohyggligt dyra botoxinjektionen så är fillers billigt i Stockholm. Det är även en betydligt mycket snabbare process innan man ser resultat. Det har gjort att de som söker ett snabbt, enkelt och billigt sätt att bli vackrare allt som oftast väljer fillers. Det är förståeligt också efter att man hör tidigare kunder prata om hur fillers varit det bästa som de någonsin investerat sina pengar i. Att höra om hur andra känner sig vackrare, fräschare och mer betydelsefulla gör valet betydligt mycket enklare.

Skönhetskliniken med rätt erfarenhet

Om du söker efter en fillersklinik i Stockholm som kan hjälpa dig med att injicera fillers så är denna klinik den rätta för dig. Med deras långa erfarenhet har de blivit en branschledande aktör i en annars väldigt tuff marknad. Samtliga av deras medarbetare innehar alla nödvändiga certifikat samt även rätt erfarenhet för att kunna handskas med fillers. I och med att de arbetat med produkten under så många års tid sp vet kunderna att de besitter en unik erfarenhet från branschen. Det i kombination med deras låga priser gör dem till en attraktiv skönhetsklinik för fillers i Stockholm.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *