Asfalt är prisvärt i Stockholm

Utförd asfalt stockholm

Det finns inte någon annan stad i hela Sverige som är lika prisvärd när det kommer till asfalt som Stockholm. Om det har att göra med konkurrensen eller i kommunpolitiken i Stockholm låter jag vara osagt när det kommer till asfalt. Men saken är den att produkten och tjänsten är åda billigare i storstaden än ute på landet. Det är trots att det brukar se ut på raka motsatsen i andra branscher inom bygg. Asfalt skiljer sig dock från övriga byggbranscher och det finns ingen annan byggbransch som kommer i närheten av den. Det har att göra med att produkten är svårhanterlig, och antalet firmor som klarar av den är få. Inom till exempel renovering är firmorna uppemot tusentals i enbart Stockholm och det strömmar in fler från andra länder varje år.

Hur läggs asfalt i Stockholm?

Asfalt läggs i Stockholm på exakt samma sätt som det läggs i andra städer, det krävs genuint planerande och ett bra grundarbete. Sen är saken klart. Men om man inte har planerat så kan de bli väldigt svårt att utföra en bra asfaltering för grundarbetet är A och O. Om inte Planeringen och förarbetet sköts rätt så kommer det leda till att resultatet blir halvdant och ingen kund uppskatta rett halvdant resultat!

Kostnaden för asfaltsmassa per kilo

Priset för asfaltsmassa per kilo är alldeles för svårt för mig att sia om då varje firma sätter sina egna priser. Denna firma är dock känd för att arbeta på lägst priser i branschen, utan att förlora någon som helst kvalité is sitt hantverk! De utför allt ifrån asfalteringar av mindre garageuppfarter till större industriytor som gator och parkeringar. Så de utför projekt mot alla kunder. Jag rekommenderar att kontakta de direkt för en kostnadsfri offert. De lämnar alltid prisförslag på sina platsbesök vilket uppskattas stor av sina kunder!

De har även nöjd kundgaranti på samtliga av sina arbeten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *